Aros Kapital i Sociala medier

Nyfiken på Aros Kapital?

Aros KapitalNu för tiden, när de sociala nätverken möjliggör direktkontakt mellan allt från privatpersoner till företag, så har konsumenter en helt annan möjlighet att bilda sig en uppfattning om vad ett specifikt företag erbjuder. Vilka är egentligen de tjänster man nyttjar, eller funderar på att nyttja? Vad står företaget egentligen för? Det är såklart också lättare för företaget att göra sig synligt - i synnerhet om målgruppen är van vid internet, vilket i stort sett alla dagens målgrupper faktiskt är.

Om du är intresserad av oss på Aros Kapital - kanske är du redan kund hos oss och därför intresserad av vår utveckling, eller så är du inte kund än, men nyfiken på vad vi har att erbjuda - då är du välkommen att ta spana in oss i sociala medier som:

  • Youtube - reklamfilmer och informationssnuttar
  • Twitter - nyhetslänkar, analyser och erbjudanden
  • Facebook - för en nära kontakt mellan oss och dig

Aros Kapital på Youtube

Youtube är ett videoforum som sedan starten haft enormt genomslag på internet. Youtube är en av de absolut främsta websajterna på hela nätet, med miljoner besökare varje dag. Som ett modernt företag så finnsAros Kapital givetvis på Youtube - här lägger vi upp våra reklamfilmer och de informationsklipp som är av intresse för såväl etablerade kunder som nyfikna intressenter.

Twitter

Följ Aros Kapital på Twitter så får du ta del av våra korta meddelanden till omvärlden. En tweet rymmer max 140 tecken, men på dessa brukar vi få plats med de saker vi vill förmedla; annars använder vi ett annat forum. Vem som helst kan läsa vår Twitter, man behöver inte själv ha något konto. Aros Kapitals Twitter brukar handla om nyheter inom såväl svensk som internationell ekonomi (allt är ju sammankopplat), samt om saker som händer inom Aros Kapital.

Follow us!

18 Apr 2014