Ta bort oönskat hår permanent

Många kvinnor lider av en sjukdom som heter hirsutism. Detta innebär att man får manlig behåring i ansiktet eller på övriga delar av kroppen. Det uppträder i manliga mönster och med det menar vi i form av skägg, mustasch och så vidare. Som kvinna kan detta kännas extremt jobbigt och man kanske inte vill visa sig ute. Det finns dock något att göra åt saken. Om du bokar in permanent hårborttagning så kan du lösa problemet för gott. På hårborttagningstockholm.nu kan du läsa mer om permanent hårborttagning. Om du vill boka in en tid för att ta bort hår så ska du kontakta Leilas hudvårdsklinik. Leila Rönnbäck som jobbar på denna salong arbetar med permanent hårbortagning genom diatermi och IPL. Hon är certifierad samt har ett landstingsavtal för att få använda sig av dessa metoder.

Boka in andra behandlingar

Hos Leilas hudvårdsklinik kan även du som inte lider av mycket hår boka in dig på andra typer av behandlingar. Bland annat erbjuder Leila hudvård, ansiktsbehandling, manikyr, pedikyr och massage. Vanlig vaxning samt brasiliansk vaxning finns även att tillgå. Om du tar hand om din kropp genom flera behandlingar så kommer du att må mycket bättre. Unna dig en massage eller en fotbehandling.

Olika metoder med hårborttagning

IPL hårborttagning är en av varianterna som kan användas för att ta bort hår permanent. IPL används oftast vid tät, pigmenterad hårväxt i ansiktet medan glesare hårväxt och mindre områden att behandla kan använda Diatermi/Epilering.

18 Feb 2016