Investera på ett annorlunda sätt

Att investera är ett sätt att förbättra sin ekonomi på. Något som har blivit populärt är att göra alternativa investeringar. Det finns idag flera sätt att göra alternativa investeringar på. Ett av dem är att satsa på att investera i fastigheter tillsammans med Svenska Investeringsgruppen. Att investera i fastigheter är ett sätt som gör att du kan skapa intäkter och kapitaltillväxt på och det anses även vara en nödvändig ingrediens i en bra investeringsportfölj. Om du är nyfiken på Svenska Investeringsgruppen så kan du kolla in dem på Linkedin och om du vill se deras bakgrundsuppgifter och annat så finns de även på Ratsit.se. När det kommer till att investera i fastigheter så är det en investering som är långsiktig. Placeringen syftar till att skapa möjligheter till en ekonomisk tillväxt. På fastighetsvärlden.se kan du läsa om hur Svenska Investeringsgruppen själva investerade 80 miljoner.

Använd 4 steg för att börja investera

Svenska Investeringsgruppens verksamhet utgår främst från ett perspektiv som är globalt men kombinerat med en lokal närvaro. Detta företag har stora kunskaper om den internationella marknaden. De kan hjälpa dig med att investera. Följ 4 steg:

  • Välj investering
  • Bli ägare
  • Regelbundna uppdateringar
  • Hjälp och support

Genom att få en egen rådgivare hos Svenska Investeringsgruppen så får du hjälp med att identifiera vad för investering som passar dig. De hjälper dig igenom de fyra stegen för att du ska kunna investera och bli ägare till fastighet eller ägare till aktier i en onoterad fastighetsfond.

12 Mar 2016