När du behöver storstädning i Stockholm

StädareEn till två gånger om året är det bra att göra en rejäl Storstädning av ditt hem. Har du inte den tiden själv att lägga så kan du anlita oss på Städenergi. Vi utför storstädning av ditt hem och går igenom från golv till tak och du kan lägga den tiden på annat. Att anlita ett städföretag underlättar för att få ditt hem ordentligt rent och snyggt. En storstädning kan även beställas inför att du startar ett abonnemang på veckostädning hos oss.

Checklista

Vi på Städenergi utför en rejäl storstädning i Stockholm med hjälp av en checklista som vi följer. Detta för att du enkelt ska se vad vi gör under en storstädning men även för att säkerställa att du får ett välstädat hem.

Exempel på vad som ingår i en storstädning är:

  • Rengöring av golvlister, dörrfoder, dörrar, elkontakter, lysknappar
  • Dammsugning av möbler/soffa
  • Kyl, sval och frys rengörs utvändigt
  • Skåpluckor/skåpsdörrar rengörs
  • Rengöring av toalettstol och tvättställ
  • Golvbrunnar öppnas och rengörs inuti

Vi på Städenergi är en städfirma i Stockholm som hjälper dig att skräddarsy din egen städning.

Alla mår bra av ett välstädat hem

Att få sitt hem ordentligt städat gör att man mår bra, ett rent hem som blir ordentligt städat kräver inte lika mycket under senare veckostädningar. Det blir enklare för dig att underhålla städningen av ditt hem under resten av året vare sig du väljer att städa själv varje vecka eller anlitar oss för ett städabonnemang.

Hos oss kan du även få en nöjd kundgaranti som innebär att om du inte blir nöjd med vår städning så gör vi om den inom 48 timmar.

Kontakta oss

Du kan enkelt kontakta oss via telefon, mail eller fylla i våra formulär om du vill veta mer om oss som ditt städföretag.

25 Jun 2014