Flyttstädning i Göteborg

FlyttstädningDu vet nog känslan - du ska flytta till en ny, fräsch och större lägenhet, och lämna din gamla bakom dig. Kanske ska du bli sambo. Hur som helst, livet leker, ni ordnar flytten och...

...och sedan börjar problemen med flyttstädningen. Om ni tar hand om det själva är risken stor att ni åker på en känga från hyresvärden och en räkning på flera tusen kronor, även om ni själva tycker att ni städat ut allt på ett professionellt sätt så är det väldigt enkelt att man missar något, att man glömt bort något, att något inte blir gjort, och då kommer oftast inte hyresvärden att säga "det var småsaker, så vi fixade det själva" utan de kommer direkt ringa in en städfirma som gör jobbet mot betalning.

Därför är det alltid bättre att beställa en flyttstädning själv. Om du bor i Göteborg så kan du anlita företaget XL Flytt - det är en flyttfirma som inte bara kan sköta din flytt åt dig till ett billigt pris (840/timme för flytthjälp är smått oslagbart) men som även kan ordna flyttstädning i Göteborg åt dig. På så sätt kan du slå två flugor i en smäll, du får din gamla lägenhet perfekt flyttstädad samtidigt som du får all flytthjälp som du behöver.

Så nästa gång du ska flytta i Göteborgstrakten, anlita gärna XL Flytt - såväl för själva flytten som för flyttstädningen!

8 Jul 2014