Att lösa problemet med presenter till anställda

GåvokortAtt handla presenter åt ens anställda är aldrig enkelt, oavsett om det rör sig om presenter till en avdelning av ett större företag eller alla anställda hos ett mindre företag. Även i mindre grupper är ju intressen och önskemål olika. Att handla individuella gåvor till var och en är ju kanske det optimala, men å andra sidan är det ett väldigt tidskrävande äventyr, särskilt om man ska handla gåvor under t.ex. juletider då affärerna är fullsmockade och varje butiksbesök tar en evighet. Dessutom är det kallt ute, men varmt inne i butikerna, så ens humör blir ju knappast bättre av att man svettas i sin varma vinterjacka.

Det finns dock ett smidigt sätt att lösa detta problem på. På hemsidan Gavokort.eu kan man nämligen beställa gåvokort. Det rör sig om en särskild typ av snygga presentkort från ett tiotal olika butiker. Till skillnad från presentkort rör det sig inte om ett kort med ett visst värde på, utan mottagaren får istället logga in på respektive butiks webbshop och ange sin presentkortskod. Därefter får denne göra ett val bland en rad olika produkter och välja den som mottagaren helst vill ha. Varan skickas direkt hem till mottagaren, inga frakt- eller expeditionsavgifter tillkommer.

Det finns en rad fördelar med detta system. Dels är gåvokorten väldigt snyggt designade, dels rör det sig om verkligen användbara presenter, till exempel kan man köpa gåvokort för glas från Orrefors och Kosta Boda, eller varför inte gourmetmat från Karins Matgåvor? Ännu en stor fördel är att företaget som står bakom Gavokort.eu – Art4m Design & Promotion - fokuserar enbart på företag och inte på privatpersoner. Eftersom de har detta fokus kan de specialisera sig på att ge sådan service som företag som köper presenter förväntar sig.

En tredje fördel är att man slipper lämna kontoret – beställningen görs över internet, varorna får man levererade och sedan är det bara att dela ut korten. Och som russinet i kakan kan man nämna möjligheten att anpassa designen på gåvokortens tryck, det är inga som helst problem att t.ex. lägga till ditt företags logga eller en personlig hälsning till dina anställda. Så nästa gång du ska handla presenter till dina anställda – gå in på Gavokort.eu!

25 Sep 2013