Kan par använda sexleksaker?

Många som hör ordet ”sexleksaker” ser ofta en fördomsfull bild framför sig – den ensamma husfrun som är kåt men vars man är på tjänsteresa, eller den där kvinnan som aldrig lyckas bilda en meningsfull relation och som istället tvingas ägna sig åt självtillfredsställelse med hjälp av en dildo, eller den där porrbutiken där man som blyg tonåring en gång besökte (bara för att springa därifrån snabbt som satan) där udda porrfilmer fanns i hyllorna tillsammans med en rad sexleksaker... det är dock en synnerligen omodern och förlegad bild som ligger långt ifrån sanningen!

Vad gäller bilden av handlare så sker det mesta av handeln av sexleksaker numera online. Många tycker att det helt enkelt är både enklare, smidigare och mer anonymt att klicka sig fram till den sexleksak man önskar köpa online och sedan få paketet hemlevererat till ens brevlåda. Betalningen gör man också online på nätet, eller så betalar man mot faktura... och så slipper man leta efter butiker och kommunicera med butiksanställda. Även om detta inte är något pinsamt egentligen tycker ju många att det kanske är svårt att ”blotta” sig framför en främling på det sättet. Så varför inte handla online? En oerhört bra butik, som har ett stort sortiment, snabba leveranser och bra priser, är www.nordiclovestore.se!

Vad gäller bilden av den ensamma kvinnan... fan, tänk om, det är 2000-talet nu och inte början av 1900-talet då kvinnor ansågs duga enbart åt hushållsarbete och barnafödande! Visst finns det en hel del kvinnor som använder olika typer av massagestavar, men anledningen är helt enkelt att det ger mer njutning än vanlig onani. Det rör sig inte alls om ensamma kvinnor som inte kan hitta en kille, det rör sig heller inte om hemmafrun vars man är borta, utan det rör sig om ett stort antal kvinnor, både singlar som i parrelationer, som använder sig av olika sexleksaker för att öka njutningen.

Dessutom finns det numera också sexleksaker som är skapade just med par i åtanke! Ta till exempel We-Vibe, som är en vibrator med fjärrkontroll. Den låter alltså den som styr fjärrkontrollen att kontrollera hur pass mycket den vibrerar, och namnet We-Vibe säger ju allt – den är främst avsedd för olika sexlekar bland par. Så droppa dina fördomar och kom in i matchen – våga testa sexleksaker om du inte redan gjor det!

29 Nov 2013