Kombinationsmöjligheter för försäkringar och nyttan med dessa

försakringAtt kombinera försäkringar hos försäkringsbolag ger dig inte bara ett välgott skydd för dig och din familj och egendom, du kan också tjäna pengar på att kombinera dina försäkringar. Att försäkra sig handlar om att ta ansvar för sig själv och sin familj samt den egendom som du omger med. Att ha bra försäkringar underlättar enormt om olyckan eller oturen är framme. Helst vill man inte sitta och tänka på elände, men med försäkring så är du förberedd om det oförutsedda skulle hända.

Kombinera villahemförsäkring och bilförsäkring

Många försäkringsbolag erbjuder bra rabatt om du tecknar både villahemförsäkring och bilförsäkring hos dem. Vad rabatterna innebär kan skifta mellan de olika försäkringsbolagen så undersök vad som gäller för just det försäkringsbolag som du är knuten till. Många försäkringsbolag erbjuder baspaket och andra färdiga paketerbjudanden av försäkringar, men det finns också ibland möjlighet för dig att kombinera ihop ditt eget och skräddarsy dina försäkringar efter just dina och ditt hushålls behov. För att få ut det mesta av försäkringen eller försäkringarna så tänk på att dokumentera din egendom och förvara bilderna på brandsäkert ställe.

Idag finns goda möjligheter att förvara sådan dokumentation på nätet. Så att du enkelt kan nå den om det skulle uppstå något och du måste ha dem tillgängliga. Om du lagrar din dokumentation på nätet kan du nå den från vilken dator som helst. Se över dina försäkringar och undersök om du kan kombinera dem på ett förmånligare sätt, detta skapar inte bara ett bättre skydd utan du tjänar även pengar på att göra det. Tänk på att du även kan kombinera med tilläggsförsäkringar såsom till exempel drulle (allriskförsäkring), assistansförsäkring, hyrbilsförsäkring om din bil skulle gå sönder och du är i behov av en hyrbil under perioden den lagas. Eller en trafikolycksfall och krishjälp försäkring, det kan vara viktiga försäkringar om det oförutsedda är framme.

27 Jun 2012