Mina kunder älskar väggdekorationer

Therese Göransson jobbar i Stockholm som inredningskonsult vilket är ett kreativt arbete där det gäller att komma på egna kreativa lösningar för varje unik kund. Idag är hennes kunder allt från privatpersoner till stora företag. Väggdekorationer är en del av hennes arbete numera. Vi har ställt några frågor till Therese om hennes arbete och just varför hon börjat nischa sig inom väggdekorationer.

Varför väljer du att inreda varje objekt med väggdekorationer?

Först och främst tycker jag väggdekorationer är en extremt enkel metod för att på några minuter ändra utseendet i ett rum som exempelvis sovrum eller hall. Det är kostnadseffektivt och ibland vill mina kunder vänta med att få upp dekorationerna, då lämnar jag bara dem hos objektet så kan dom enkelt utan förkunskap applicera dem själva på valfri yta.

Kan man inte lika gärna använda tavlor som inredning på väggen?

Givetvis! Det finns många alternativ till den perfekta inredningen, allt är ju en smaksak. Jag gillar att jobba och inreda med väggdekor just för att det är så enkelt och väldigt prisvärt. Tavlor måste du hänga upp och motiven på tavlorna är väldigt begränsade, med en väggdekoration kan du enkelt skapa dina egna motiv eller personliga väggtexter för under trehundra kronor.

Hur kom du in på det här med väggdekorationer?

Allting började med att min kreativitet tog slut, tro det eller ej. Till slut hittade jag webbutiken väggdekor.se och där upptäckte jag att det fanns en uppsjö av inredningsmöjligheter för att göra det personligt, kontaktade dem och nu är de mina leverantörer sedan två år tillbaka.

Rekommenderar du butiken till andra, och varför?

Absolut, dels på grund av priserna och möjligheterna men framförallt deras sätt att hjälpa kunden med att ta fram nya lösningar och unika lösningar, de kan sin nisch helt enkelt!

18 Feb 2013