Om butiken Gymvaruhuset

TräningGymvaruhuset är en av de största, mest välsorterade och mest välrenommerade butikerna när det kommer till träning – du hittar en mängd olika kosttillskott, träningstillbehör och annat som hjälper dig uppnå dina mål när det kommer till kroppsbyggande och allmän träning. Dessutom hittar du även annat smått och gott som till exempel olika medel som hjälper mot förkylningar.

Gymaruhuset erbjuder också öppet köp och fri frakt vid beställningar över 500 kronor, men det som i mitt tycke främst gör butiken så pass bra är två saker – deras billiga priser och deras bonussystem. Som ett exempel kan jag nämna att man kan köpa Nitro Kick-kapslar för bara 179 kronor (för 100 styck), vilket ju är ett oerhört bra pris då jag sett dessa kapslar i butiker för 300-400 kronor.

Deras bonussystem fungerar så att man får bonuspoäng till omfattningen 4% av alla ens köp, d.v.s. handlar man för 1000 kronor får man 40 kronor i bonuspoäng. Dessa poäng kan sedan omsättas i butiken, man får alltså en konstant rabatt på 4% på de redan låga priserna, vilket är perfekt för en stamkund för mig.

Än bättre blev min köpupplevelse då jag upptäckte att Gymvaruhuset också finns på Butiksjakt, en sajt som listar olika rabatter och kampanjer för e-handel. Genom att besöka Butiksjakt fick jag ytterligare 5% rabatt på mitt inköp hos Gymvaruhuset, så numera kollar jag alltid Butiksjakt innan jag handlar på nätet – trots allt, varför betala mer när man kan betala mindre?

28 Jun 2013