Som Avenyn. Fast på webben. Och bättre.

HörlurarFör några veckor sedan skulle jag köpa en del teknikprylar. Efter lite Googlande på sökord som bärbara datorer hamnade jag på Webbavenyn.se, en tekniksida som såg riktigt bra ut. Hemelektronik till bra pris skrev de, och det visade sig stämma!

Såg att de sålde en HP Envy för strax över 10 000, ganska så lockande men till slut tog mitt rationella jag ("bränn inte semesterbesparingarna nu, tre månader innan sommaren, bara för att du vill ha en ny laptop") överhanden och jag besinnade mig. Även om den där datorn var lockande förstod jag att det var mer rationellt att köpa något mindre för att få köplusten att gå över - till exempel bra hörlurar eller tillbehör för iPhone.

Så jag fortsatte min virtuella promenad på Webbavenyn, en butik som faktiskt var klart mer charmerande än de jag kommer ihåg från mitt senaste Göteborgsbesök. Till skillnad från på riktiga avenyn så betalar nog Webbavenyn ingen enorm hyra för att ha sin plats på nätet, så de kan erbjuda klart konkurrenskraftigare priser och produkter.

Till slut slog jag till och köpte hörlurarna Beats by Dr Dre Studios - riktigt fräscha lurar som jag haft ögonen på under lång tid. Inte de som är på bilden till artikeln, utan stora och... ja, inte sådana man går ut på stan med, men passar utmärkt när man sitter framför datorn och jobbar, och ljudet är ju riktigt bra.

Så om du shoppar efter teknik, skippa Avenyn och gå in på Webbavenyn istället!

11 Mar 2013