Svårt att sluta röka även med e-cigaretter

Elektronisk ciggDet hela kanske började oskyldigt med att du som tonåring testade rökning mest på kul. Trots att du inte ens drog halsbloss så ledde den första testen till ett andra och så fortsatte det tills du inte längre kunde gå på fest utan att röka. För många så kommer e-cigaretten som ett underbart alternativ till de farliga tobakscigaretterna eftersom man med en e-cigg fortsatt kan feströka och dra ett bloss när man känner sig stressad utan att detta är farligt för hälsan. Nu kan det förstås vara så att du ändå upplever att det är svårt att sluta röka även med e-cigaretter för att du inte lyckas ha en e-cigg tillgänglig vid alla tillfällen. Detta går att lösa.

Laddat och klart

För det första så är det viktigt att du alltid har en e-cigarett laddad och redo. Det är verkligen antiklimax då man behöver röka och finner en e-cigg redo med god smak men omöjlig att använda då batteriet är totalt dött. För att slippa detta läge så ska du satsa på viktiga e-cigarett tillbehör som:

  • Extra batterier
  • Smarta laddare
  • Extra cigaretter
  • Varierade smaker

Beroende på den modell av e-cigg som du använder så kan du även behöva back up för filler och munstycke.

Ha flera exemplar

I och med att man sparar så pass mycket pengar på att slopa cigarrettrökningen och gå över till e-cigaretter så kan man gott unna sig ett exemplar att ha hemma, ett på jobbet och ett i väskan. Det gäller att inse att de där tillfällena då man upplever suget av att röka som mest är farliga och att det kan göra otroligt stor skillnad om man har en e-cigarett redo eller inte. Det är klart att det blir svårt att sluta röka när ersättningen inte finns på plats så sörj för att dina elektroniska cigaretter alltid ger dig det stöd som du behöver.

30 Mar 2014