Tidningsprenumerationer - Min historia

Jag har börjat prenumerera på ett par tidnings, de sk. tidningsprenumerationerna. Jag tycker det är väldigt roligt att få hem tidningar till dörren som man ser fram emot. Innan den nya tidningen kommer sitter man och läser de där sista bitarna i tidningen och när den nya tidningen kommer vill man bara läsa igenom hela i ett sträck. Man kan ha tidningen vid matbordet, tv-bordet eller på toaletten.

Tips till föräldrar angående tidnignsprenumeration

Man kan passa på att ha en tidning som är lite allmänbildande på toaletten. Mina barn läser tidningarna ändå även om de “inte gillar det”. Och ett visst intresse har de allt fått upp för vetenskapens värld. Det är ett smidigt sätt att få upp ett intresse på ett roligt sätt utan att trycka det på dem - vilket man såklart aldrig ska göra.

Jag hittade en superb hemsida som listar olika tidningsprenumerationer. Se hemsidan här.

17 Sep 2013