Vad kan man uppnå med tapeter?

TapetMånga undrar varför man ska tapetsera då man lika gärna kan måla väggarna i en snygg nyans. Det här är en bra fråga och det är klart att det finns tillfällen då man lika gärna kan måla. Den som vill ha en annan känsla och som tycker att det är viktigt med heminredning inser dock ganska snabbt att det går att uppnå mycket mer med tapeter. Man kan till exempel få viktiga effekter som:

  • Glans

  • Djup med hjälp av fototapet

  • Fler nyanser av färg och motiv

  • Mycket känsla på liten yta

  • Cool tryckteknik

Har man inte råd att anställa en konstnär som målar väggen på ett sätt som gör att rummet känns större så kan man få precis samma effekt och mer genom att skaffa tapeter online till ett riktigt vettigt pris. Tapeter för sovrum måste inte vara klassiska med blommor eller i enkla färger. Vill man sova mitt i en koregnskog så kan man det med hjälp av fototapeter som ger en fantasifull och unik känsla. På samma sätt så måste inte en barntapet bestå av rosa hjärtan eller blå tåg då det finns barntapeter som med hjälp av fotokonst ger en spännande och mycket kreativ känsla.

Få inspiration

Är man intresserad av att förändra känslan i sitt hem med hjälp av tapeter så är det klokt att få inspiration på nätet. Genom att se på bilder av fototapet så kan man snabbt få mer kunskap om vad som faktiskt är möjligt att göra. En del kanske känns för överdrivet men genom att se på olika stilar och mönster så kan man komma fram till det som skulle kunna passa det egna hemmet riktigt bra. För många så kan det komma som en nyhet att man till exempel inte måste tapetsera varje vägg med samma tapet och att även mindre utrymmen som toaletter drar nytta av coola fototapeter.

28 Mar 2014